Beste Nieuwjaarsduikers in IJmuiden.

De “37e  Nieuwjaarsduik” welke elk jaar door “Stichting Strandspektakel IJmuiden” wordt georganiseerd op het strand van IJmuiden gaat niet door. 

Vanwege het corona virus kunnen we onze ogen niet sluiten voor de werkelijkheid. Er zijn teveel besmettingen.

Zoals elk jaar hadden wij weer ongeveer 1000 deelnemers en 3000 tot 5000 mensen aan publiek verwacht. Bij dit grote aantal mensen bij elkaar kunnen wij niet instaan voor een besmetting met Covid 19 die wij niemand wensen.

Tevens hebben wij dit besluit genomen omdat in de omliggende gemeentes ook de Nieuwjaarsduik is afgelast, dit zou bij ons extra veel deelnemers en publiek hebben opgeleverd wat niet wenselijk is.

Wij vragen onze deelnemers vooral niet op eigen houtje de zee in te gaan, daar het zeewater zeer koud kan zijn en er geen hulpdiensten aanwezig zijn.

Wij zien jullie liever volgend jaar 2023 voor de 37e Nieuwjaarsduik gezond en wel aan de start staan, zodat wij er dan met zijn allen weer van kunnen genieten.

Dus rest ons U allen een gelukkig en gezond 2022 toe te wensen. Neem uw maatregelen en verantwoordelijkheid, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Met vriendelijke groet,

Stichting Strandspektakel IJmuiden